Erbjudna tjänster

Vid sidan om skrivandet har jag mångårig erfarenhet som senior webbutvecklare, samtidigt som jag driver mitt eget förlag Svensk Fantasy Förlag. Med grund i dessa erfarenheter och kompetenser erbjuder jag följande tjänster.

Hemsida eller webbutik

Oavsett dina behov hjälper jag dig att hitta en långsiktigt hållbar och prisvärd lösning. Hjälper dig med allt från WordPress-mallar och enkla hemsidor till rena designjobb och avancerade webbutiker.

Pris från 990 kr.

Sättning av e-bok

Sättning av e-böcker uppfattas av många, även de med förlagserfarenhet, som besvärlig. Min bakgrund som webbutvecklare ger mig emellertid sällstnt god insyn i formatets alla egenheter. Därför kan jag också erbjuda kvalitativa tjänster till ett mycket förmånligt pris.

Pris från 90 kr/kapitel.

Granskning av manus

Behöver du hjälp att se ditt manus med nya ögon? Jag hjälper dig genom att läsa ditt manus med fokus på struktur, intrig och karaktärsutveckling. Därutöver analyserar jag också det övergripande språket i ditt manus. Därefter återkommer jag med ett utlåtande innehållande tydliga exempel och förslag. Du får också ditt manus i retur med kommentarer på sådant som jag har reagerat på.

Pris från 5,5 öre/ord (550 kr / 10 000 ord).

Kontakta mig med en förfrågan

Inga frågor är för dumma, inga planer för högflygande. Hör av dig med dina tankar och idéer så stämmer vi av om jag är rätt man för dig.

Namn


E-postadress viktigt


Meddelande viktigt


0 kommentarer:

Skicka en kommentar